Warning: Use of undefined constant YOUR_PLUGIN_DIR - assumed 'YOUR_PLUGIN_DIR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/59/186859/itcanbedone.se/public_html/wp-content/plugins/cleverness-to-do-list/includes/cleverness-to-do-list-loader.class.php on line 36 Miami Flamingo - Köpa hemsida Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/59/186859/itcanbedone.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5605

Miami-flamingo.se

I detta uppdrag hjälpte vi Carina från Miami-flamingo.se att skapa en ny hemsida för uthyrning av lägenhet i South Beach Flamingo, Miami.

Den nya hemsidan är:

  • Mobilanpassad och responsiv
  • Flerspråkig- Plugin med flera språk. Enkelt att ändra meningar på respektive språk.
  • Sökmotoroptimerad
  • Integrerad med lättanvänd kalender- Kalender med möjlighet att ändra färger för att enkelt visa bokat/högsäsong/lågsäsong.
  • Har en helt ny design

Ett stort tack till It can be done som skapat min hemsida för vår uthyrningsverksamhet i Miami.
Samarbetet har fungerat perfekt och de har varit väldigt lyhörda för de krav och behov som funnits. Deras kunnighet inom webbutveckling har varit till stor nytta och de har presenterat förslag på lösningar som är väldigt tilltalande.

Designen är responsiv och fungerar lika bra oavsett om man tittar i telefonen, läsplatta eller på datorn vilket är perfekt. Att de skapat sin design i ett verktyg som är enkelt att ändra i är också till stor fördel nu när jag själv ska underhålla och uppdatera sidorna. Överlämnandet av hemsidan var väldigt pedagogiskt och lättförståeligt så nu klarar jag mig på egen hand men också med vetskap om att de finns där om jag skulle stöta på något problem eller ha någon fundering i efterhand.

Jag är supernöjd.
Tack

Carina

Vill du ha en gratisdemo?

7 + 5 =